Slavni glumac misli da je predobar za romantične komedije (foto)

Kristijan Bejl poznat je po ulogama akcionih heroja i snažnih muškaraca, a kada ga je u nedavnom intervjuu za britanski list Gardijan, novinar Rori Kerol pitao da li bi snimio romantičnu komediju, glumac je imao neočekivan odgovor.

Poznat je po brojnim glumačkim transformacijama, pa tako za ulogu smršao 27 i ugojio se 45 kilograma, jeo žive crve i pretvarao se da je sa Bliskog Istoka. Međutim, Bejl smatra da su mu romantične komedije ispod časti.

Foto: Asim BharwaniCC BY 2.0

Na pitanje da li gleda romantične komedije, glumac je novinaru najpre postavio pitanje: – Da li ste Vi nekada uživali gledajući neki takav film? – a kada je Kerol kao primer dobre romantične komedije naveo Kad je Hari sreo Seli, Bejl je dodao:

– Vratili ste se baš u prošlost, zar ne? Mene su nedavno pitali da snimim romantičnu komediju i mislio sam da su poludeli. Mačke imaju tih čudnih pola sata svake večeri. Možda je i producentska kuća prolazila kroz nešto tako. Ne razumem zašto bi meni iko ponudio da glumim u romantičnoj komediji. Meni je Američki psiho veoma smešan – objasnio je Oskarovac.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike