Spice Girls se (još) nisu raspale

Lepa vest za obožavatelje (a naročito obožavateljke) sastava Spice Girls: nema razloga za brigu povodom glasina o njihovom raspadu. Alan Edvards (Alan Edwards), njihov predstavnik za štampu, kaže da Spajsice ostaju zajedno: “Svi bi hteli da ih vide rasturene, ali to prosto nije tako. U grupi još uvek postoje čvrste veze. Kao što je svima poznato, Spice Girls paralelno ‘guraju’ i svoje solo projekte, ali još uvek postoje kao grupa”.

Melani Čisholm (Melanie Chisholm), poznatija kao Mel C ili, u internoj nomenklaturi, kao Sporty Spice, podstakla je glasine o razlazu svojim izjavama u kojima kaže da planira da se usredsredi na svoju solo karijeru. Njen album “Northern Star” postigao je planetarni uspeh, a Mel C je veliki trud i mnogo dana uložila u promotivnu turneju.

Edvards kaže da, premda Spice Girls trenutno nemaju zajedničkih poslova, to ne znači da su se potpuno razišle (Geri Halivel [Geri Halliwell] ili Ginger Spice je napustila grupu još 1998). “To što Čisholmova kaže prosto znači da nema zajedničkih poslova u ovom trenutku. Međutim, ne radi se o konačnom razlazu. Mel C nije napustila Spice Girls”.

Poslednji Spice album “Forever”, izdat za kuću Virgin, predstavljao je komercijalno razočaranje, s obzirom da je prodat u svega 185.000 primeraka u SAD, a singl “Holler” sa ovog albuma čak nije uspeo ni da se ugura na listu Billboard Hot 100, a kamoli da dostigne neko bolje mesto.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike