najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Film “Ovako je sa 40” među najgledanijim

Na sedmom mestu top-liste najgledanijih filmova u Americi našao se film "Ovako je sa 40" ("This Is 40"), koji u naše bioskope stiže 14. februara 2013. Pet godina nakon što nas je scenarista i reditelj Džud Apatov (Judd Apatow) upoznao s Pitom i Debi u filmu "Zaglavilo se" ("Knocked Up"), Pol Rad (Paul Rudd) i Lesli Man (Leslie Mann) repriziraju uloge muža i žene, ali onih koji se danas bliže jednoj velikoj životnoj prekretnici. U filmu igraju i Džejson Sigel (Jason Segel) i Megan Foks (Megan Fox).
Posle više godina braka, Pit živi u kući okružen ženama: suprugom Debi i njihovim dvema ćerkama, osmogodišnjom Šarlot (Ajris Apatov) i trinaestogodišnjom Sejdi (Mod Apatov). Dok se bori da održi svoju izdavačku kuću u životu, Pit će zajedno sa Debi morati da otkrije kako da oprosti, zaboravi i uživa u ostatku života, pre nego što poubijaju jedno drugo. U svom četvrtom režiserkom poduhvatu Apatov se bavi time šta je sve potrebno da bi jedna porodica skladno živela. Iz toga će proizaći duboko iskren prikaz izazova i lepih stvari koje donose brak i porodica u današnje vreme.
Na osmom mestu je "Linkoln" ("Lincoln") Stivena Spilberga (Steven Spielberg) u kome Danijel Dej-Luis (Daniel Day-Lewis) igra Abrahama Linkolna. Ostale uloge tumače: Seli Fild (Sally Field), Dejvid Stratern (David Strathairn), Džozef Gordon Levit (Joseph Gordon-Levitt), Džems Spajder (James Spader), Tomi Li Džouns (Tommy Lee Jones) i Džeki Erl Hejli (Jackie Earle Haley).
Scenarista Toni Kušner (Tony Kushner) adaptirao je delo Doris Kerns Gudvin (Doris Kearns Goodwin) "Team of Rivals" iz 2005. godine koje prati 16. predsednika Sjedinjenih Američkih Država u periodu od 1861. do 1865. godine. Priča je fokusirana na Linkolnov politički sukob s moćnicima iz njegovog kabineta – Edvardom Bejtsom, Solomonom Čejsom i Vilijamom H. Sivardom povodom ukidanja ropstva i okončanja građanskog rata.
Na pretposlednjem mestu liste našao se film "The Guilt Trip" rediteljke En Flečer (Anne Fletcher) s Barbrom Strajsend (Barbra Streisand) i Setom Rogenom (Seth Rogen) u glavnim uogama. Endi namerava da krene na "road trip" svog života, ali na kraju će mu društvo praviti niko drugi nego mama.
Deseto mesto zauzeo je film "Obećana zemlja" ("Promised Land") Gasa van Santa (Gus Van Sant). Glavne uloge u filmu tumače Met Dejmon (Matt Damon) i Džon Krasinski (John Krasinski), koji su zajednički napisali i scenario za ovaj film prema priči Dejva Igersa (Dave Eggers). Stiv (Dejmon) je uspešan trgovački putnik koji sa svojom partnerkom Sju stiže u seosku sredinu. Ta sredina jako je pogođena ekonomskom recesijom poslednjih godina, tako da njih dvoje moraju da ubede meštane da prihvate ono što im kompanija nudi – da joj prepišu prava na njihovo zemljište. Ono što u početku izgleda kao "lak posao", iskomplikovaće se kada im se usprotive jedan učitelj i ambiciozni komšija.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike