najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

„Teksaški masakr motornom testerom 3D“ na prvoj poziciji

Prvog vikenda 2013. godine američka bioskopska publika je pohrlila u bioskope da bi dodala malo strave u svoj život, te je najgledaniji film bio "Teksaški masakr motornom testerom 3D" ("Texas Chainsaw 3D"). Ovaj film se sa uspehom prikazuje i u domaćim bioskopima od 3. januara.
Na drugom mestu liste je jedan od najiščekivanijih filmova 2012. godine – "Đangova osveta" ("Django Unchained") Kventina Tarantina (Quentin Tarantino). Podsetićemo da je ovaj film Američki filmski institut proglasio za jedan od najboljih u prošloj godini. Tarantino je, kao i uvek, okupio odlične glumce: Džejmija Foksa (Jamie Foxx), Kristofa Valca (Christoph Waltz), Leonarda di Kapria (Leonardo DiCaprio), Keri Vošington (Kerry Washington) i Semjuela L. Džeksona (Samuel L. Jackson), a u filmu se pojavljuje i Franko Nero (Franco Nero), koji je davne 1966. godine igrao originalnog Đanga.
"Đangova osveta" započela je svoj put ka velikom platnu još pre deset godina kada je reditelj Kventin Tarantino počeo da razmišlja o glavnom liku filma. Priča koja je proistekla oslanja se na lik roba koji postaje lovac na ucenjene glave u želji da spase svoju ženu sa ozloglašene plantaže.
Radnja filma smeštena je na jug Amerike, dve godine pre početka građanskog rata. Đango (Foks) je rob koga surova prošlost i iskustvo s prethodnim vlasnicima dovodi licem u lice s nemačkim lovcem na glave, dr Kingom Šulcem (Valc). Šulc je ušao u trag smrtonosnoj braći Britl i jedino ga Đango može odvesti do njegove nagrade. Neobični Šulc pridobija Đanga uz obećanje da će ga osloboditi nakon hvatanja braće Britl, mrtve ili žive.
Premijera filma "Đangova osveta" kod nas zakazana je za 16. januar u Centru "Sava".
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za prvi vikend (4-6.) januara i prvi vikend 2013. godine:

Uskoro čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike