najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Teksaški masakr motornom testerom 3D

Žanr: horor, triler, misterija
Trajanje: 92 min.
Premisa: Zlo ima mnogo lica!

Glavne uloge: Aleksandra Dadario (Alexandra Daddario), Tanja Rejmond (Tania Raymonde), Skot Istvud (Scott Eastwood)
Scenario: Adam Markus (Adam Marcus), Debra Saliven (Debra Sullivan), Kirsten Elms (Kirsten Elms), Stiven Sasko (Stephen Susco), Kim Henkel (Kim Henkel), Tobe Huper (Tobe Hooper)
Režija: Džon Lusenhop (John Luessenhop)

SINOPSIS
Seli Hardesti iskače kroz prozor dnevnog boravka Sojerovih i beži od sigurne smrti. Progoni je poremećeni član porodice Sojer, zavisnik o metamfetaminu, koji je ludački napada i britvom seče po leđima. Selina sreća se menja kad uspe da istrči na put, a šleper s prikolicom slučajno pregazi pomahnitalog Sojera. Bežeći od "kožnog lica", Seli jedva uspeva da izbegne smrtonosni napad motornom testerom uskačući u kamionet. U teksaškom gradiću Njut već godinama se događa da se ljudima misteriozno gubi svaki trag. Seli je prva koja uspeva da pobegne i ispriča priču o poremećenoj porodici Sojer.
Nekoliko sati kasnije šerif Huper juri do kuće Sojerovih s upaljenom sirenom kako bi uhapsio "kožno lice" i porodicu manijaka priveo pravdi. Smiren pristup uskoro donosi pozitivan ishod, jer Sojerovi odlučuju da se predaju. Međutim, mir će vladati kratko vreme, jer se okupila masa sugrađana predvođena sinom lokalnog bogataša, Bartom Hartmanom (Pol Re), zahtevajući južnjačku verziju pravde. Bart podstiče bes gomile, a kad ubace Molotovljev koktel u kuću, počinje pucnjava. Osvetnici slave gledajući kako plamen guta kuću Sojerovih i porodicu koja se nalazi unutra. Ubrzo ulaze da pretraže ugljenisane ostatke, a jedan iz gomile nalazi devojčicu i umiruću majku, koje su nekako preživele vatrenu stihiju. Dete plače zbog male opekotine na mestu gde joj je majčin privezak u obliku slova "S" spalio grudi. On odlučuje da uzme dete i odnese ga supruzi koja je oduvek želela da ima decu. Film se nastavlja mnogo godina kasnije kad upoznajemo sada već odraslu Heder Miler, koja saznaje da joj je biološka baka ostavila velelepno imanje u Teksasu.
O FILMU
"Teksaški masakr motornom testerom 3D" donosi nam nastavak priče originalnog klasika Tobea Hupera iz 1974. godine.
Oficijelni sajt

Premijera: 3. januar 2013. godine

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.