Ovo će biti njihova godina: Jedan znak čeka neverovatna sreća 2021.

Stigla je nova godina, za koju se svi nadaju da će im biti srećnija od 2020. A ta želja ispuniće se jednom horoskopskom znaku.

Astrolozi na stranici MindBodyGreen tvrde da će Veliko poravnanje koje se dogodilo 21. decembra 2020. Vodolijama doneti sreću u 2021. Tog dana su se Jupiter i Saturn najviše približili jedan drugome u poslednjih 400 godina i ušli u znak Vodolije.

„Filozofski Jupiter otvara naše umove, a Saturn stvara strukture kako bi naše misli bile opipljivije. Na krilima liberalnog Vodolije kreće revolucija“, najavljuju astrolozi.

Zbog toga će Vodolije pokazati svoju maštovitu, avanturističku stranu više nego ikad pre.

„Velike promene i nove životne strukture su u njihovoj budućnosti. Vodolije, nalazite se na pravoj stranici svoje životne knjige, što će biti jako uzbudljivo“, dodaju astrolozi.

Po svojoj prirodi Vodolija je inovativni znak koji razmišlja o budućnosti sa željom da postigne boljitak društva. Oni su naučnici, inženjeri i učitelji. S Jupiterom i Saturnom u svom znaku, 2021. osetiće zamah kreativne energije i pozitivnog razmišljanja i oživeti svoje altruističke ideje.

Kako bi maksimalno iskoristili sve što im 2021. donosi, moraće da ostanu otvorenog uma. Mozak će morati da održavaju bistrim, a smirenje bi mogli da pronađu u meditaciji i korišćenju tehnika disanja. Zdrava ishrana, koja uključuje integralne žitarice, nikad u njihovim životima nije bila važnija. Astrolozi im savetuju da izbegavaju alkohol i kofein i da prate koliko jedu i spavaju, naročito oko 26. marta, 19. novembra i 4. decembra.

„Mogli biste da se osećate prilično energično ove godine. Iako se osećate poput zveri, budite nežni prema svojim zglobovima kako vas povreda ne bi usporila“, savetuju astrolozi.

Sreća bi Vodolije mogla da prati i u ljubavi. Najsrećniji dan za to je 10. jun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.