Izbegavajte ih: najgori tipovi muškaraca za svaki horoskopski znak

Ako ne želite slomljeno srce, poslušajte šta vam savetuju zvezde:

Ovan

Žene rođene u znaku Ovna u suštini su nesigurne u sebe, pa je najgori izbor za njih nesiguran muškarac uz kog nikad neće steći samopouzdanje.

Bik

Mrzovoljni i nervozni muškarci najgori su izbor za ženu Bika koja više od svega voli da uživa u životu.

Blizanci

Žene rođene u ovom znaku treba da izbegavaju prezauzete muškarce, jer mrze da budu usamljene.

Rak

Muškarci koji ne planiraju decu najgori su izbor za žene rođene u znaku Raka.

Lav

Lavice najviše mrze kada ih neko kontroliše, pa bi zato trebalo da izbegavaju ljubomorne i posesivne muškarce.

Devica

Iako i same često deluju hladno, kada su u srećnoj vezi ne skrivaju svoja osećanja, pa su zatvoreni muškarci koji ne pokazuju emocije najgori izbor za Device.

Vaga

Vage će biti najnesrećnije uz muškarca koji se prema drugima odnosi neljubazno i bez poštovanja jer su ženama rođenim u ovom znaku pristojnost i empatija obično najizraženiji kvaliteti.

Škorpion

Žene rođene u ovom znaku često su preterano ljubomorne pa za njih nikako nije dobar izbor muškarac koji dobar deo dana provodi u društvu žena.

Strelac

Žene Strelci najčešće su dosta ozbiljne i zrele pa su za njih najgori detinjasti momci koji nikada neće u potpunosti odrasti.

Jarac

U ovom znaku najčešće se rađaju prilično tvrdoglave žene pa su za njih najgori izbor takvi muškarci, jer to znači da će se s njima samo svađati.

Vodolija

Žene rođene u ovom znaku cene svoju slobodu i vole da su spontane pa će se najsputanije i samim tim najgore osećati uz nekog dominantnog muškarca.

Ribe

Ribama je u vezi na prvom mestu poverenje, pa su najgori muškarci za njih lažljivci i nepouzdane osobe jer se uz takve nikada neće osećati sigurno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.