U trendu

Pouzdani i verni: sa ova 4 znaka računajte na OZBILJNU vezu i brak

Kada odluče da je vreme da se skrase, ljudi počnu da traže nekog ko je pouzdan i odgovoran, ko je i sam spreman da se posveti ozbiljnoj vezi. Ako ste i vi u potrazi za ozbiljnim partnerom na koga možete da se oslonite i kom možete da verujete, obratite pažnju na neki od sjedeća četiri horoskopska znaka, piše Elite Daily.

Bik

Niko ne ceni osobe kojima se obeća kao tvrdoglavi Bik. Ovaj zemljani znak ima reputaciju da je lenj, ali kada se Bik nečega prihvati, ništa ga ne može odvući od obaveza. Pripadnici ovog znaka nisu samo tvrdoglavi nego su i do kosti lojalni. Kada je veza u pitanju, biće vam posvećeni do smrti. Oni više vole udobnost i sigurnost nego uzbuđenja – pouzdani kao partneri.

Devica

I Device su poznate po tome što su razumne i stabilne. One nisu dobre samo za izradu rasporeda i izvođenje planova nego su i jedan od najpouzdanijih partnera u vezi.

Vaga

Iako nisu stabilni zemljani znak, kada je u pitanju pouzdanost, oni rođeni u znaku Vage retko kad razočaraju. Za pripadnike ovog znaka ništa nije važnije od održavanja ravnoteže i stabilnosti, a to se odnosi i na njihove ljubavne veze. Dobroćudne Vage nisu srećne ako svi oko njih nisu srećni. Uvek se možete pouzdati u Vagu ako vam je potrebno da vas neko sasluša ili ako vam treba rame za plakanje.

Jarac

Iako pripadnike ovog znaka prati reputacija da su odgovorni do te mere da postaju kruti, ne može se poreći da su Jarčevi dostojni poverenja i odani do srži. Jarčevi su partneri koji vas nikad neće izneveriti, što je važnije od toga što veći deo vremena nisu raspoloženi za provod.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.