U trendu

Ljude rođene na ove datume čeka sudbinska sreća: Stižu promene koje će vam obeležiti narednih 12 godina

Jupiter, planeta blagostanja, bogatstva, radosti, sreće i velikodušnosti, 26. maja, posle perioda od 12 godina, ulazi u novi znak Zodijaka – Blizanci, i tu će ostati nešto više od godinu dana, tj. do 09.06.2025.

Ovaj period će delom biti izuzetno prosperitetan, posebno u narednih mesec dana, nakon čega će se ispostaviti da neće biti tako pozitivan kao što se na prvi pogled činilo.

Naime, Jupiter u Blizancima donosi pomalo zbunjujući horoskop, u jednom periodu će vam doneti velike mogućnosti, mogućnost da pomerite granice u nekoj oblasti svog života, ostvarite ono čemu dugo težite ili dostignete novi nivo u nečemu, au drugom periodu donosi intenzivnu napetost, borbu za novi životni standard i borbu da iskoristite prilike koje su vam date.

Jupiter će biti ovako buran jer će najveći deo svog boravka u Blizancima biti u kvadratu sa Saturnom, što će od avgusta 2024. doneti ozbiljne prepreke u realizaciji nekih planova i veliku potrošnju energije i životne snage. Moguće je da ćete morati da se izborite za neku novinu i poboljšanje koje vam je došlo u povoljnom periodu Jupiterovog delovanja, odnosno u periodu od januara do kraja jula.

Najveći uticaj ima na ljude rođene u ovim periodima i u ovim godinama:

Prethodni put je Jupiter bio u Blizancima u periodu od 22. jula 1988. do 30. jula 1989. godine, zatim od kraja juna 2000. do 12. jula 2001. i na kraju od 12. juna 2012. do 25. jula 2013. godine.

Važno je obratiti pažnju na ove periode, jer svi oni koji su rođeni u ovim periodima, kao i oni koji 2024. godine napune 12, 24, 36, 48, 60, 72 i 84 godine, najviše mogu da osete promene u njihove živote i uticaj ovog tranzita.

Svi oni ulaze u vrlo specifičan period koji im daje priliku da postave nove ciljeve u svojoj karijeri i profesionalnoj sferi i da se popnu na društvenoj lestvici. Ako vam karijera nije prioritet, možete preispitati svoje preferencije, promeniti prioritet životnih vrednosti ili ključnih pogleda na svet.

Vaša životna filozofija će doživeti promene koje će uticati na vas u narednih 12 godina – zato je ovaj period toliko važan.

Ovo je vaša prilika da stvorite čvrstu osnovu za budući uspeh i ne smete je propustiti.

Takođe, ljudima rođenim u ovim periodima u narednoj godini mogu se desiti sledeće stvari:

– udaje

– dolazak pridošlica

-dolazak unuka

– početak novog koraka u obrazovanju

– početak novog projekta

-kupovina nove nekretnine ili selidba

– promena posla ili pronalaženje prvog posla

– značajan materijalni napredak, toliko da će uticati na njihov autoritet i status u društvu, piše Žena Blic.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.