U trendu

„Neverne bebe“ objavila novu verziju spota za pesmu „Dvoje“

BEOGRAD – Istaknuta pop rok grupa „Neverne bebe“, nakon rimejka pesama „1000 godina“, „Dabogda lažem“ i „Kiša“ u okviru projekta „Up2Date“, objavila je spot za novu verziju čuvene numere „Dvoje“.

„Bez mnogo reči, a sa mnogo emocija. Uživajte, jer ljubav je jedina konstanta u ovom Svemiru“, piše na zvaničnoj Facebook stranici „Nevernih beba“, koji su u periodu pandemije veoma vredni u snimanju muzičkih spotova.

Originalna verzija kompozicije „Dvoje“ se nalazi na drugom studijskom albumu ,Neverne bebe II” (1997), i otpevali su je frontmen benda Milan Đurđević i tadašnja pevačica Gorica Ponjavić.
Autor teksta, muzike i aranžmana je Milan Đurđević, inače kompletan autor gotovo svih pesama svog benda, koji postoji već 28 godina.

Rimejk verziju sa pečatom današnjeg trenutka, ali sa brižljivo sačuvanom prepoznatljivom emocijom pesme, donose ponovo Milan Đurđević i Jelena Pudar Marković, jedan od najboljih ženskih vokala, prisutna u diskografiji od četvrtog albuma benda – “Neverne bebe IV – Dvoje – The Best Of” (2003).

Pesma “Dvoje” svojevremeno je proglašena za „Hit decenije“.

Muzičku produkciju nove verzije pesme potpisali su Milan Đurđević i Ivan Vlatković, video produkciju ,,Hi Fi centar” i ,,Neverne bebe”, a režiser je Vuk Protić, poznat po režiranju spotova mnogih grupa, kao što je u poslednje vreme alternativni bend “E-Play”.

Bend “Neverne bebe” očekuje izdavanje osmog studijskog albuma, koji se priprema godinama, čije je objavljivanje stalo usled pandemije, kao i premijera dokumentarnog filma o njima iz tri nastavka, za produkciju RTS.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar