U trendu

Pozorište Puž pokreće umetničku školu za mlade

BEOGRAD – Pozorište „Puž“ pokreće umetničku školu za upoznavanje različitih filmskih i pozorišnih veština „Studio trag“ i poziva sve zainteresovane od 16 do 20 godina da se prijave za nastavu koja počinje od 1. oktobra i traje do maja naredne godine.

Kako je najavljeno, kroz predavanja, vežbe, vizuelne i audio materijale u susretu sa živim stvaraocima, polaznici će biti upoznati sa scenskim i
audio-vizuelnim umetnostima, elementima dramaturgije, pozorišne i radio režije, glume, dikcije, pokreta, filmske i televizijske režije, scenografije, kostima, dizajna zvuka, fotografije, kamere, montaže i produkcije.

„Posmatrajući mlade ljude uočili smo da im nedostaju sadržaji koji bi ih zainteresovali, a ujedno i uputili u lepotu umetničkog stvralaštva. Iz tog razloga Pozorište ‘Puž’ u saradnji sa grupom entuzijasta budućim stvaraocima otvara vrata svog ‘Studija trag“, naveo je direktor pozorišta Đorđe Bulajić.

Prema njegovim rečima, „Studio trag“ će „na pravi način prići mladima, probuditi njihove skrivene talente i tako im pomoći da se bolje upoznaju sa profesijama koje odgovoraju njihovim interesovanjima“.

Prijem novih članova zakazan je za 14. i 15. septembar, kao i za 24. i 25. septembar u Pozorištu „Puž“, a prijave i informacije se šalju na mejl studio1@gmail.com.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.