U trendu

Premijera mjuzikla „Veselo devojačko veče“

BEOGRAD – Mjuzikl „Veselo devojačko veče“ u režiji Radeta Vukotića sinoć je premijerno održan u velikoj sali Kombank Dvorane.
Pred punom salom, uz poštovanje epidemioloških mera, ljubitelji muzičkih predstava imali su priliku da gledaju dvočasovni šou u kome igraju poznate pevačice – Ivana Peters, Tijana Dapčević, Zorana Pavić, Maja Brukner, kao i glumica Jelena Đukić.
Novi mjuzikl „Veselo devojačko veče“ je realizovan na osnovu američkog komada „Girls’ Night“ i pripoveda sudbinu pet najboljih drugarica iz detinjstva koje se ponovo okupljaju na devojačkoj večeri u čast udaje ćerke jedne od njih.
Radnja dalje prati i sukob između dve drugarice, u koji su upletene i sve druge junakinje.
U ovom muzičko-scenskom spektaklu ukrštene su životne priče pet različitih žena, kao teme o sreći i ljubavi, prijateljstvu i poverenju, ali i nezadovoljstvu i neostvarenosti.

Neobično je bilo videti na jednom mestu na prvi pogled nespojive umetnice – rok pevačicu Ivanu Peters, koju publika poznaje kao liderku benda „Negative“ ali i deo pop sastava „TAP 011“, i pop pevačice Tijanu Dapčević i Zoranu Pavić, koje su se vratile na scenu nakon duže pauze, a obe imaju već glumačkog iskustva u predstavama i serijama.
Takođe, svoj prostor je dobila pevačica i glumica Maja Brukner, koja ima jednakog iskustva u dramskim i muzičkim umetnostima, a zapažena je bila i glumica Jelena Đukić, prvi put u mjuziklu, poznata iz telenovele „Igra sudbine“ i filma i TV serije „Vikend sa ćaletom“.

Pet muzičkih dama izvele su čuvene pop rok numere jugoslovenskog repertoara – “Andrea”, “Apsolutno tvoj”, “Hajde da ludujemo”, “Jutro je” i mnoge druge žanrove, čime je komad još atraktivniji.

Uz poklon publici na kraju je usledio i dugotrajni aplauz.

Predstava u velikoj sali Kombank Dvorane je bila rasprodata, tako da je novi termin već zakazan za 5. februar 2022. na istom mestu, a nakon Beograda, mjuzikl će gostovati i 28. decembra u Smederevu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.