U trendu

Tanjug na tonskoj probi Bočelijevog koncerta

BEOGRAD – Ekipa Tanjuga prisustvovala je sinoć generalnoj tonskoj probi pred današnji nastup najvoljenijeg tenora na svetu Andree Bočelija na platou ispred zgrade Geozavoda.

Dirigent Marčelo Rota upravljao je Simfonijskim orkestrom Radio-televizije Beograd koji će danas pratiti slavnog tenora u njegovom nastupu pred Beograđanima.

Vuk Žugić iz organizacije Belgrade River Festa u čijem programu nastupa Bočeli, rekao je za Tanjug da publiku očekuje vanserijski kulturni događaj koji će uneti duh glamura u srpsku prestonicu.

„Anđeoski glas Andree Bočelija predstavlja eksluzivnu situaciju bilo gde u svetu. Njegov nastup na bini površine 400 kvadratnih metara doneće poseban mondenski duh u Beograd i bez sumnje oduševiti 3.500 ljudi koji su uspeli da dođu do karata za koncert. Publika će na koncert dolaziti gazeći preko crvenih tepiha, a pripremljena je i specijala svetlosna dekoracija u vidu kristalnih lustera i skupocenih svetala“, rekao je Žugić.

Ovaj ekskluzivni događaj na otvorenom kao gosti koncerta ukrasiće i sopran Kristina Pasaroju i violinistkinja Anastasija Petrišek.

Specijalni gost koncerta biće i srpska pop-pevačica Jelena Tomašević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.