U trendu

Zaboravite na Harija: ovo su najpoželjniji mladi prinčevi i princeze (foto)

Ako ste u tajnosti želeli da postanete sledeća britanska princeza, snovi su vam se sigurno srušili kada ste saznali za veridbu Princa Harija. Ali, ne očajavajte! Na svetu ima još dosta članova kraljevskih porodica koji možda primete baš vas.

Ovo je plava krv za 21. vek.

Šarlota Kaziragi

View this post on Instagram

#charlottecasiraghi

A post shared by Charlotte Casiraghi (@charlotte.casiraghi) on

Šarlota je unuka Princa Renijea i Princeze Grejs od Monaka, a po zanimanju je pisac, urednik časopisa i vrlo uspešna jahačica konja. Sa bivšim partnerom, francuskim glumcem Gad Elmalehom ima sina, a nedavno su je povezivali sa francuskim producentom Dimitrijem Rasamom.

Princ Filipos od Grčke

Princ Filipos je najmlađi sin poslednjeg grčkog moarha, Kralja Konstantina II i Kraljice Ane Marije. Kako je u Grčkoj 1973. godine ukinuta monarhija, mladom princu je ostala samo titula.

Princeza Sirivanavari Nariratana od Tajlanda

https://www.instagram.com/p/BbbqUd3DY6T/?tagged=princesssirivannavari

Princeza Sirivanavari je diplomirana dizajnerka i redovni posetilac Nedelje mode u Parizu.

Princeza Beatrisa i Princeza Judžin od Jorka

Ove dve sestre princeze ćerke su Princa Endura i njegove bivše supruge Sare, Vojvotkinje od Jorka. Betarisa je diplomirala istoriju na Univerzitetu Goldsmits, dok je mlađa sestra završila englesku književnost i istoriju umetnosti na Univerzitetu Njukasl.

Princ Venzeslaus od Lihtenštajna

Nadimak mu je Princ Vins, a pažnju medija je privukao vezom sa supermodelom Adrijanom Limom, početkom 2000-ih.

Princ Joakim od Belgije

https://www.instagram.com/p/7iZ23Uukly/?tagged=princejoachimofbelgium

Princ Joakim od Belgije, Nadvojvoda od Austrije-Este, treće je dete Lorenca, Nadvojvode od Austrije-Este i Princeze Astrid od Belgije. Išao je u Pomorsku školu u Bružu i oficir je u belgijskoj mornarici.

Princ Sebastijan Anri Mari Gijom od Luksemburga

Princ male evropske zemlje je najmlađi od petoro dece i oficir u vojsci Luksemburga. Obožava ekstremne sportove, a omiljeni su mu penjanje, skijanje, ragbi i plivanje.

Princeza Takamado

Princeza Takamado ne najstarija ćerka Norihita, Princa Takamada i Hisako, Princeze Takamado. Ona je 2013. godine diplomirala na Fakultetu za internacionalne liberalne studije.

Princ Albert fon Turn und Taksis

https://www.instagram.com/p/BHS5hEJAy-a/?tagged=princealbertvonthurnundtaxis

On je sa samo osam godina dospeo na Forbsovu listu milijardera. Njegova imovina obuhvata nekretnine širom sveta, umetnine i udeo u kompanijama. U slobodno vreme vozi auto trke.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.