U trendu

Baš pred Vimbldon – Savetuju me da se povučem…

Desio se egzodus iz teniskog saveta igrača, a kako stvari stoje uskoro bi i Novak Đoković mogao da napusti veće. Novak nije nimalo zadovoljan u kom pravcu sve to ide i vrlo je verovatno da će uskoro sa svojim timom da se povuče iz cele te priče, prenose sportski mediji.

Novinarima je rekao kako više nije siguran da li želi sa svojim timom da učestvuje u svemu ovome, i kako stvari stoje pitanje je samo trenutka kada će da se povuče iz te priče.

Sve ovo događa se samo dva dana pred početak Vimbldona na kom Đoković brani titulu šampiona. Pitanje je koliko će sve ovo uticati na najboljeg tenisera planete, pošto se bez sumnje događa u najgorem mogućem trenutku, pred početak jednog od najvažnijih Gren Slemova na ATP turu.

„Nisam znao da će doći do egzodusa u veću igrača, ali isto tako mnogo toga ‘curi’ sa naših sastanaka i to mi se ne dopada. Razumem zbog čega su Robin, Džejmi i Dani dali ostavlke. Moj tim me je savetovao da prestanem da budem predsednik igrača, a možda ih i poslušam, ali opet, s druge strane, osećam da moram da nastavim da obavljam tu dužnost jer je ovaj momenat veoma važan za tenis“, rekao je Novak Đoković.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.