U trendu

Beloti može samo izvan Italije, Junajted i Čelsi čekaju

Predsednik Torina Urbano Kairo podgrejao je glasine da će najbolji strelac Andrea Beloti preći u Mančester Junajted ili Čelsi rečima da ga sigurno neće prodati u italijanski klub.

Kairo je izjavio da je 100 miliona evra prava cena Belotija, ali samo za inostrane klubove, jer nema nameru da pojačava italijanske timove poput rivala Juventusa.

„Cena je 100 miliona i to samo za strance, prema sklopljenom dogovoru. Za Italiju ne postoji opcija prodaje Belotija jer ne želimo to. Ipak, voleo bih da ostane još jednu godinu kod nas jer bi sa 30 golova napravio pravi posao za njega i klub. Videćemo da li je to izvodljivo“, rekao je Kairo za Gazetu delo Sport.

Junajted je već obavestio čelnike „bikova“ da je spreman da ponudi 75 miliona evra za snažnog golgetera, strelca 25 golova ove sezone u Seriji A, a situaciju prati i menadžer Čelsija Antonio Konte.

Dva engleska velikana ostaće bez prvih napadača, Zlatana Ibrahimovića kome ističe ugovor i Dijega Koste zbog transfera u Kinu, a Beloti je prava zamena za obojicu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.