U trendu

Bogdanović: O NBA na kraju sezone, fokus na Fenerbahče

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović zahvalio je danas generalnom menadžeru Sakramenta Vlade Divcu na lepim rečima i želji da ga angažuje na leto, ali poručio da je sada isključivo fokusiran na obaveze u Fenerbahčeu.

„Želeo bih da prokomentarišem nedavne medijske navode koji se tiču Sakramento Kingsa i mene, jer dobijam mnogo pitanja navijača vezanih za budućnost. Ponosan sam i osećam čast što Divac govori tako pozitivno o meni kao košarkašu. On je srpska košarkaška legenda, ali još ne razmišljam o budućnosti i koncentrisan sam na Fenerbahče“, napisao je Bogdanović u saopštenju na svom Tviter nalogu.

Kako je naveo, neće diskutovati o NBA ligi ili donositi odluku o budućnosti pre nego što sezona sa Fenerbahčeom bude završena.

„Oduvek sam živeo u sadašnjosti i volim da igram za Fenerbahče. Fokusiran sam na to da uradim sve što mogu da pomognem Fenerbahčeu da ostvari ciljeve koje smo postavili zajedno, kao tim“, zaključio je Bogdanović.

Sakramento polaže prava na Bogdanovića nakon trejda se trejda sa Feniksom, koji je nekadašnjeg igraca Partizana izabrao na draftu kao 27. pika prve runde.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.