U trendu

Čukarički u nastavku meča pobedio Partizan

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su danas na svom terenu ekipu Partizana sa 1:0, u utakmici poslednjeg 30. kola regularnog dela Super lige Srbije.

Meč je nastavljen od 22. minuta, nakon što je utakmica 11. aprila prekinuta zbog nereda na tribinama.

Utakmica na Banovom brdu odigrana je bez prisustva publike, a jedini gol viđen je u 46. minutu, kada se u strelce upisao Đorđe Ivanović.

Bivši igrač crno-belih iskoristio je asistenciju Mohameda Badamosija, uspeo da se pozicionira bolje od igrača gostiju Siniše Saničanina, i zatim izađe sam pred golmana Partizana Nemanju Stevanovića.

Partizan je najbolju šansu za izjednačenje imao u 73. minutu, kada je posle centaršuta Nemanje Jovića glavom šutirao Rikardo Gomeš, a njegov udarac brani golman domaće ekipe Zoran Popović.

Mogli su gosti do boda i u 85. minutu, ali je udarac Andrije Pavlovića u kaznenom prostoru izblokirao odbrambeni igrač Čukaričkog Uroš Drezgić, a u nastavku nije bilo promene rezultata.

Čukarički posle četvrte uzastopne pobede zauzima treće mesto na tabeli sa 62 boda, koliko ima i drugoplasirani TSC. Partizan je četvrti sa pet bodova manje.

Čukarički i Partizan sastaće se ponovo u nedelju na Banovom brdu, u meču prvog kola plej-ofa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.