U trendu

Današnji program – Ivana Španović otputovala u Brazil

17.03 – Naša najveća nada za osvajanje medalje u atletici i favorit u skoku u dalj na takmičenju u Riju, atletičarka Ivana Španović oputovala je za Brazil.

16.51 – Rezultatom koji je postigla Tamara Salaški nije uspela da se plasira u polufinale trke na 400 m. Atletičarke iz ostalih grupa, koje su osvojile treća mesta i postigle bolja vremena eliminisale su našu Tamaru.

16.11Tamara Salaški osvojila je treće mesto u svojoj grupi kvalifikacija na 400 metara! Prve dve takmičarke iz grupe idu u polufinale, a još osam najbržih trećih im se pridružuje u borbi na finale.

08:42 – Američka plivačica Medlin Dirado osvojila je zlatnu medalju u trci 200 metara ledjnim stilom na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. Dirado je trku završila za dva minuta, pet sekundi i 99 stotinki.

08:12 – Američka atletičarka Mišel Karter osvojila je zlatnu medalju u bacanju kugle na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. Ona je zlato osvojila hicem od 20 metara i 63 centimetra i to u poslednjoj seriji.

08:05 – Američka plivačica Kejti Ledecki osvojila je zlatnu medalju u trci na 800 metara slobodnim stilom na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. Ledecki je do zlata stigla novim svetskim rekordom – osam minuta, četiri sekunde i 79 stotinki.Ona je tako popravila sopsteni rekord za gotovo dve sekunde.

Osmog dana takmičenja na Olimpijskim igrama u Riju nastupa samo jedan naš takmičar, atletičarka Tamara Salaški od 16.00 časova u kvalifikacijama u trci na 400 metara.

Debitantkinja na Olimpijskim igrama osvojila je 7. mesto na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u Amsterdamu, pa možemo očekivati povoljan rezultat od naše takmičarke. Inače, današnji dan protiče u dobrom raspoloženju i proslavljanju uspeha naših takmičara u jučerašnjem programu.

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.