U trendu

Đoković: Preživeo sam triler, potrebni su mi mečevi

BEOGRAD – Čudno je kad igraš protiv srpskih igrača, Đere je bio bio bolji veći deo meča, imao sam probleme sa servisom, uspone i padove, ali sam uspeo fizički da izdržim preživim triler posle tri i po sata, rekao je najbolji teniser sveta Novak Đoković posle pobede protiv Lasla Đerea na „Serbia openu“.

„To je pozitivno u odnosu na Monte Karlo, tamo nisam uspeo da izdržim. Nadam se da ću se oporaviti do sutra i biti bolji. Kecmanović je u formi, biće mi potrebna podrška. U ovom trenutku, s obzirom na okolnosti i mali broj mečeva, ovakva pobeda posle tri i po sata borbe je dobrodošla i mentalno veoma bitna, ali i igrački“, izjavio je Đoković na konferenciji za medije.

Nisam blizu maksimuma kvaliteta tenisa, ali toga sam svestan. Nije prvi put da imam niži stepen samopouzdanja, ali znam šta mi je činiti, dodao je Đoković.

„Sad su mi najpotrebniji mečevi. Pobeda mi dosta znači sa mentalno-emotivne perspektive“, istakao je Đoković i dodao da nikako ne može da podrži odluku Vimbldona da zabrani nastup ruskim i beloruskim teniserima.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.