U trendu

Đoković u Dohi napravio selfi sa protivnikom (video)

Srpski teniser Novak Djoković pobedio je danas Orasija Sebaljosa u drugom kolu turnira u Dohi, a zatim je na molbu argentinskog igrača s njim napravio selfi na terenu.

Đoković je pobedio Sebaljosa sa 6:3, 6:4 i plasirao se u četvrtfinale turnira u Dohi. Posle tog duela Sebasljos je zamolio srpskog tenisera da se zajedno slikaju, što je osvajač 12 grend slem titula rado prihvatio.

„Moram da kažem da sam završio sa selfijima posle mečeva. Ovo mi je bilo prvo takvo iskustvo u karijeri. Orasio, svaka ti čast. Vrlo originalno“, rekao je Djoković.

Novak je pobedio za sat i 13 minuta, napravio je po jedan brejk u oba seta i protivniku nije dozvolio nijednu brejk loptu.

„Čestitam Sebaljosu što je igrao bez straha. Ulazio je u teren i išao na svaki udarac. Nije se povlačio na osnovnu liniju“, naveo je drugi teniser sveta.

Branilac titule Đoković će u četvrtfinalu igrati protiv Čeha Radeka Štepaneka, koji je u glavni žreb došao kroz kvalifikacije. Štepanek je sa 38 godina najstariji igrač u četvrtfinalu nekog ATP turnira još od Džimija Konorsa, koji se 1995. godine u Haleu plasirao medju osam najboljih.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.