U trendu

Džajić: Veliko priznanje, lepo je biti u prestižnom društvu

BEOGRAD – Legendarni srpski fudbaler Dragan Džajić, treća Zvezdina zvezda, izjavio je da mu je mesto među kandidatima za izbor najboljeg tima u istoriji fudbala, jedno od najvećih priznanja koje je dobio.

Čuveni francuski list „Frans fudbal“ pokrenuo je akciju izbora najboljeg tima ikad, a Džajić se našao među kandidatama za najbolje levo krilo/napadača.

Rivali Džajiću u glasanju biće Oleg Blohin, Kristijano Ronaldo, Rajan Gigs, Tijeri Anri, Rivaldo, Rivelinjo, Ronaldinjo, Karl-Hajnc Rumenige i Hristo Stoičkov.

„Velika je čast i zaista sam srećan zbog toga. U ogromnoj konkurenciji kvalitetnih fudbalera, ući u uži izbor, pogotovo posle ovoliko vremena po prestanku aktivne igračke karijere je pokazatelj da sam svojim igrama ostavio dubok trag, ne samo u našem, već i u svetskom fudbalu. Posebno mi imponuje činjenica da sam jedini igrač sa prostora bivše Jugoslavije koji se našao u ovom izboru. Priznanja mi nikada nisu bila cilj, uvek sam se trudio da odigram dobro i da tim za koji igram pobedi, ali zaista sam ponosan na činjenicu da je to prepoznato i da to još uvek ima težinu i vrednost. Lepo je biti u ovako prestižnom izboru i društvu“, rekao je Džajić za sajt Crvene zvezde.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.