U trendu

Fiorentina i Napoli odigrali nerešeno

Fudbaleri Fiorentine i Napolija odigrali su večeras u Firenci nerešeno 1:1, u poslednjoj utakmici 27. kola italijanskog prvenstva.

Fiorentina je povela u šestom minutu golom Markosa Alonsa koji je posle kornera glavom sproveo loptu u mrežu. Konačan rezultat postavljen je samo minut kasnije, kada je Gonzalo Iguain iskoristio grešku protivničkih igrača i postigao svoj 25. gol u sezoni.

U 32. minutu fudbaler Fiorentine Nikola Kalinić pogodio je prečku, a sedam minuta kasnije isto je učinio i njegov saigrač Kristijan Teljo.

Napoli je u drugom poluvremenu imao dobre šanse, a medju najboljima su one iz 58. minuta. Prvo je golman Fiorentine odbranio šut Hosea Kaljehona, a zatim i posle odbitka kada je pokušao Iguain.

U 86. minutu poništen je gol Iguaina zbog ofsajda, a poslednju priliku na utakmici imao je Napoli, ali je udarac Lorenca Insinjea u drugom minutu sudijske nadoknade vremena dobro odbranio golman „ljubičastih“ Ćiprijan Tatarušan.

Napoli je vezao drugi remi i drugi je na tabeli sa 58 bodova, tri manje od vodećeg Juventusa, dok je Fiorentina prekinula niz od dve pobede i zauzima četvrto mesto na tabeli sa 53 boda, koliko ima i trećeplasirana Roma.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.