U trendu

Gobeljić: Nećemo u Jerevanu igrati „radi reda“

BEOGRAD – Znamo čiji dres nosimo podrazumeva se da na svakoj utakmici borbenost bude na visokom nivou. Želimo dodatno da popravimo koeficijent, kako naš, tako i Srbije, prema tome, izuzetno fokusirani dočekujemo susret sa Pjunikom, rekao je fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić.

Zvezda posle ubedljivih 5:0 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona gostuje u Jerevenu sutra od 19 sati.

„Rezultat jeste veliki i na našoj strani, uz to, pokazali smo u Beogradu da smo bolja ekipa, ali niko ne pomišlja da revanš odigra „radi reda“, već svi želimo da pružimo zvezdašima još jednu utakmicu kojom cemo da im približimo pun potencijal ovog tima, koji je ogroman, nikad veći. Nema opuštanja, već maksimalna borba za još jedan dobar rezultat“, rekao je Gobeljić za klupski sajt.

Zvezdin univerzalac trebalo bi u ekipi da zameni suspendovanog levog beka Milana Rodića.

„U odličnoj smo formi, od starta sezone smo ušli jako u sve utakmice, praktično da nismo imali minut praznog hoda na terenu, već stalno napadanje, a to je ono što naša publika voli. Presrećan sam što ih je sve više na tribinama, mnogo nam to svima znači i nema lepššg osećaja nego igrati pred punom Marakanom. Akcija u smislu dresova je bila uspešna, napravljena je atmosfera o kojoj se i dalje priča. Želimo da ih u narednim utakmicama bude još više“, poručio je Gobeljić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar