U trendu

Gol Benzeme u nadoknadi za pobedu Reala protiv Sevilje

Fudbaleri Real Madrida pobedili su večeras posle preokreta na gostujućem terenu Sevilju sa 3:2, u utakmici 32. kola španskog prvenstva.

Sevilja je povela u 21. minutu golom Ivana Rakitića, a četiri minuta kasnije prednost je udvostručio Erik Lamela. Rodrigo je postigao gol za Real u 50. minutu, četiri minuta pošto je ušao u igru, a u 76. minutu posle upotrebe VAR tehnologije, poništen je gol njegovog saigrača Vinisijusa Žuniora zbog igranja rukom.

Real je izjednačio u 83. minutu golom Nača Fernandesa, a pobednički pogodak postigao je Karim Benzema u drugom minutu nadoknade vremena.

Real je ostvario 23. pobedu u ligi i prvi je na tabeli sa 75 bodova. Barselona je druga na tabeli sa 15 bodova manje i dve utakmice manje.

Sevilja je pretrpela drugi poraz u poslednje tri utakmice, ukupno četvrti u Primeri i treća je na tabeli sa 60 bodova iz 32 utakmice. Isti učinak ima i četvrtoplasirani Atletiko Madrid, a petoplasirani Betis ima tri boda manje.

Ranije danas Levante je na gostujućem terenu pobedio Granadu sa 4:1, Atletiko je u Madridu pobedio Espanjol sa 2:1, a Selta je u Bilbau bila bolja od Atletika sa 2:0.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.