U trendu

Iliev nije više sportski direktor fudbalskog kluba Partizan

Dosadašnji sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev saopštio je danas da je podneo ostavku na tu funkciju iz privatnih razloga.

„Ovim putem obaveštavam javnost da se povlačim sa mesta sportskog direktora FK Partizan. Želeo bih da zahvalim svim ljudima u klubu na saradnji, profesionalnosti, podršci i borbi u proteklih sedam godina. Period u kojem sam se nalazio na čelu sportskog sektora bio je prožet mnogim uspesima, pobedama, plasmanima u evropska takmičenja, ali je takodje bilo i neuspeha, koji nas nisu omeli na putu da verujemo da će klub na sportskom i organizacionom planu jačati“, naveo je Iliev, saopštio je Partizan.

Pojedini mediji preneli su da je Iliev otišao jer se nije složio sa odlukom da Ilija Stolica ostane trener Partizana, posle dva remija u prva tri kola u Super ligi Srbije.

„Sada je došao trenutak da se povučem iz kluba, iz privatnih razloga. Želim da napomenem da ću u budućnosti biti uz klub, kao navijač, da ću pružati podršku ljudima koji vode klub, kao i igračima za koje verujem da će iskazati kvalitet koji poseduju i na kraju sezone izaći kao pobednici“, rekao je Iliev.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar