najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Ivana Španović prekinula nastup na mitingu u Stokholmu

Srpska atletičarka Ivana Španović je zbog blagog zatezanja koje je osetila u zadnjoj loži desne noge prekinula nastup na mitingu u Stokholmu posle treće serije.

Španovićeva je imala samo jedan ispravan skok, i to u trećoj seriji, kada je zabeležila skromnih 6,11 metara. U prva dva skoka napravila je prestup.

“Ivana je već u prvom skoku osetila blago zatezanje zadnje lože, više neprijatnost i nelagodnost nego bol. Nije mogla da pronadje pravi ritam, požalila se i na podlogu na kojoj su skakale i bilo je dovoljno razloga da donesemo odluku o prekidu takmičenja. Jednostavno nismo želeli da rizikujemo, Svetsko prvenstvo nas očekuje tačno za mesec dana”, rekao je njen trener Goran Obradović.

“Po povratku u Srbiju obavićemo sve preglede i u dogovoru sa lekarima doneti odluku o nastupima na narednim takmičenjima”, dodao je Obradović.

I pored svih neprijatnosti na današnjem takmičenju, Obradović ostaje optimista.

“Prva dva skoka, iako uz neuspešan dolazak na dasku, odlične su daljine. Rezultat 6,11 metara je sa odrazom na dve i po stope od daske. Sve u svemu, nema razloga za brigu. Sve ćemo da učinimo da Ivana Svetsko prvenstvo u Portlandu dočeka maksimalno spremna”, rekao je Obradović.

(Beta)

1 komentar
  1. Sone77

    Loža je u pozorištu…

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike