U trendu

Kahriman: Zvezdaši, dođite iz inata

Iskusni golman Damir Kahriman vratio se u poslednje dve utakmice na gol Crvene zvezde posle skoro jednogodišnje pauze, u mečevima u kojima su crveno-beli upisali dva sigurna i ubedljiva trijumfa (Mladost iz Lučana 4:1 i Javor u Ivanjici 3:0).

– Iz mog ugla, prethodne dve utakmice su bilo vrlo uspešne za nas. Situacija u kojoj se nalazimo nije sjajna, ali drago mi je da smo zabeležili pobedu. Lično mi mnogo znači što nismo primili gol u Ivanjici i što smo se malo oporavili od zaista veoma bolnog poraza – rekao je Kahriman.

Srpski prvak zavesu na veoma turbulentnu sezonu spušta u nedeljnom meču protiv niškog Radničkog. Duel na stadionu “Rajko Mitić” počinje u 18.30, a ulaz na tribine je besplatan.

– Naša očekivanja pred svaki meč su ista, pobeda se nikada ne dovodi u pitanje. Do kraja sezone imamo još dve utakmice i sve što želimo je da trijumfujemo. Želimo da se na lep način oprostimo sa navijačima od našeg stadiona za ovu sezonu – istakao je iskusni čuvar mreže, pozvavši Zvezdine navijače da u što većem broju dođu na stadion u Ljutice Bogdana”.

– Mnogo mi znači što su navijači u svakom trenutku uz nas, vidim da se i sami trude da mobilišu naše pristalice da u nedelju u što većem broju dođu na stadion. Zajedno smo jači, među nama i „delijama“ postoji izuzetna hemija i to je nešto što nas igrače na terenu pokreće. Mi kao ekipa pokazujemo jak inat, borbenost i želju, to navijači prepoznaju i zato imamo najbolju podršku gde god da igramo. U nedelju je, kao znak zahvalnosti što su uvek uz nas, ulaz besplatan i verujem da će tribine biti odlično ispunjene – istakao je Kahriman, osvrnuvši se još jednom na meč u Ivanjici.

– Utakmice u kojima nema mnogo posla su uvek najteže za nas golmane. Trudiš se da konstantno budeš fokusiran, da održavaš četvorku koja je ispred tebe i da na kraju ne primiš pogodak. Juče nam je to pošlo za rukom i izuzetno sam ponosan na svoju ekipu što je to tako i što smo uspešno izvršili svoj zadatak – rekao je Damir Kahriman, a prenose Novosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.