U trendu

Kembridž izbacio Njukasl iz FA kupa, pobede Lestera, Fulama i Brentforda

Fudbaleri trećeligaša Kembridža plasirali su se danas u četvrto kolo FA kupa, pošto su na gostujućem terenu pobedili Njukasl sa 1:0.

Jedini gol postigao je Džo Ajronsajd u 57. minutu.

Jedan od najzaslužnijih za pobedu Kembridža bio je i golman Dimitar Mitov, koji je u nadoknadi vremena odbranio šut Žoelintona.

Za Njukasl je na Sent Džejms parku debitovao Kiran Tripije.

Fudbaleri Hadersfilda plasirali su se u četvrtfinale pošto su na gostovanju bili bolji od premijerligaša Barnlija sa 2:1.

Barnli je poveo golom Džeja Rodrigeza u 28. minutu, a Hadersfild je izjednačio pogotkom koji je u 74. minutu postigao Džoš Koroma. Pobedu drugoligašu doneo je Metju Pirson u 87. minutu.

Branilac trofeja Lester pobedio je na svom terenu Votford sa 4:1, a u četvrto kolo plasirao se i Kristal Palas, koji je kao gost pobedio Milvol sa 2:1. Hartlpul je na svom terenu pobedio Blekpul sa 2:1, a Brentford je sa 4:1 pobedio Port Vejl.

Koventri je na svom terenu pobedio Derbi sa 1:0, a istim rezultatom Fulam je posle produžetaka na gostovanju pobedio Bristol siti. Midlsbro je do četvrtog kola došao pobedom na gostujućem terenu protiv Mensfilda 3:2, dok je amaterski klub Boremvud pobedio Vimbldon sa 2:0.

U četvrtom kolu je i Piterboro, pobedom na svom terenu protiv Bristol Roversa 2:1, a uspešan na svom terenu bio je i Kiderminster, protiv Redinga 2:1.

Brajton je posle produžetaka kao gost pobedio Vest Bromvič Albion sa 2:1, a Vigan je na svom terenu pobedio Blekburn sa 3:2.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.