U trendu

Kompanija „Mocart“ novi sponzor Superlige Srbije u fudbalu

BEOGRAD – U Sportskom centru FS S u Staroj Pazovi u sredu će biti potpisan ugovor o sponzorstvu između Fudbalskog saveza Srbije, Zajednice klubova Superlige Srbije i Prve lige Srbije i kompanije Mocart, saopšteno je danas.

U saopštenju se navodi da će ovim potpisom započeti nova era u srpskom fudbalu i domaćem klupskom takmičenju, a klubovi će u znatno boljoj finansijskoj situaciji krenuti u borbu za bodove.

„Potpisivanjem jednog od najvažnijih ugovora u poslednjih nekoliko godina, FS S i Zajednice će Superligi i Prvoj ligi Srbije obezbediti naslovnog sponzora u naredne tri sezone, a istovremeno će produžiti saradnju sa jednom od najvećih kompanija u Istočnoj Evropi u oblasti klađenja i igara na sreću na još četiri godine“, saopštila je Superliga Srbije.

Potpisivanju ugovora u Staroj Pazovi prisustvovaće zamenik predsednika FS S Nenad Bjeković i generalni sekretar Jovan Šurbatović, ispred Zajednice klubova Superlige i Prve lige Dragan Lazović i Darko Ramovš, dok će ispred kompanije Mocart biti direktor Slobodan Prodanović i direktor marketinga Dejan Kosanović.

Superliga Srbija je navela da je danas pušten u radi novi sajt „Mocart bet Superlige Srbije“, koji će pružiti mnogo informacija o utakmicama i događajima u najjačem rangu takmičenja.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar