U trendu

Lebron besan kao ris na Trampa: „Propalice“!

Ukoliko košarkaš ne želi tradicionalno da poseti Belu kuću u okviru proslave NBA titule, onda i neka se ne trudi da se pojavi, poručio je danas američki predsednik Donald Tramp.

To je šef američke države poručio na Tviteru kao odgovor na ponovljeni stav košarkaša Golden Stejt Voriorsa Stefana Karija da ga ne interesuje tradicionalna poseta Beloj kući nakon osvajanja titule prošle sezone i skorog početka nove, prenosi AP.

„Ne želim da idem…Moj stav ostaje isti“, rekao je novinarima Kari u petak.

Tramp je nakon toga odgovorio na svom Tviter nalogu.

„Prijem u Beloj kući se smatra ogromnom čašću za tim prvaka. Stefan Kari okleva, zbog toga je poziv povučen“, poručio je američki predsednik.

Kako agencija navodi, nije jasno da li je Tramp povukao poziv čitavom šampionskom timu Golden Stejt Voriorsa ili samo za Karija.

Zvaničnici tima su isplanirali da se narednih dana sastanu kako bi odlučili da li će otići u tradicionalnu posetu Beloj kući.

Na stranu Karija žestokim rečima stao je njegov košarkaški kolega i najbolji igrača današnjice Lebron Džejms, koji je bez ustezanja Trampa nazvao propalicom.

„Propalice, Kari je već rekao da ne ide! Kakva onda pozivnica? Ići u Belu kuću smatralo se čašću sve dok se ti nisi pojavio!“, napisao je Džejms na svom Tviter nalogu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar