U trendu

Luka Pljevančić: Nadam se da ćemo pružiti dobru partiju protiv Barselonete

KRAGUJEVAC – Vaterpolista Radničkog Luka Pljevančić izjavio je danas da očekuje dobar meč protiv Barselonete u meču 11. kola grupe A Lige šampiona.

Utakmica će biti odigrana sutra od 20.30 časova u Kragujevcu, a rukovodstvo Radničkog je odlučilo da ulaz na ovaj meč bude besplatan.

„Svakako da ovaj poslednji period nije bio zadovoljavajuć za našu ekipu. Izgubili smo dosta utakmica i potrebno nam je da što pre izađemo iz te crne serije. Konačno smo manje-više kompletni, nedostaje samo povređeni golman Todorovski. Nadam se da ćemo pružiti dobru partiju na svom bazenu i pokazati koliko vredimo. To bi nam mnogo značilo i dalo vetar u leđa za ostatak sezone, u kom ćemo pokušati da se domognemo domaće titule“, rekao je Pljevančić, prenosi zvanični sajt kluba.

Barseloneta je prva na tabeli grupe A sa 27 bodova, dok je Radnički šesti sa devet.

„Barseloneta je zaista sjajna ekipa koja godinama neguje prepoznatljivi stil igre i igra u istom sistemu. Kada nametnu svoj ritam, sa dosta plivanja i kontri, jako ih je teško sprečiti. Ne praštaju greške i stoga ih moramo svesti na minimum, jer se svaka skupo plaća. U sve tri prethodne utakmice su od početka pravili veliku razliku, koju mi do kraja nismo uspevali da nadoknadimo.
Moramo od početka da uđemo jako, u egal utakmicu, kako bismo imali neke šanse. Motiva i želje za dokazivanjem sigurno neće manjkati, kao i uvek protiv favorita za osvajanje Lige šampiona, a očekujem da nam dodatnu snagu ulije i podrška sa tribina“, zaključio je Pljevančić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.