U trendu

Maksić: Rumunski tim favorit u revanšu protiv Partizana u Evrokupu

Trener rukometaša Partizana Nenad Maksić rekao je danas da je rumunski Baja Mare favorit u predstojećoj revanš utakmici šesnaestine finala Evrokupa, ali da i njegova ekipa ima kvalitet da dobro odigra tako zahtevan meč.

„Sigurno da je njihova prednost iskustvo igranja ovakvih mečeva i pojedinačno i ekipno. Medjutim, siguran sam da i mi imamo kvalitet da taktički i psihološki odigramo ovako zahtevan revanš. Bez obzira što su oni favoriti za prolaz i mi moramo da iznesemo pritisak koji nam donosi mnogo, plasman u osminu finala“, rekao je Maksić za klupski sajt.

Rukometaši Partizana igraju su subotu od 17 časova u Rumuniji protiv domaće ekipe Baja Mare, revanš utakmicu šesnaestine finala Evrokupa. U prvom meču u Beogradu crno-beli su pobedili sa 30:26.

Ekipa Partizana je sinoć posle ponoći doputovala u Rumuniju.

„U putu smo proveli oko 12 sati, tako da smo odlučili da se igrači prvo dobro naspavaju. Od domaćina smo dobili termin za trening malo pre 20 časova po lokalnom vremenu, što je kasno, ali i to je u redu. Ovo je rukometni grad, tako da svi očekuju da njihova ekipa odigra bolje nego u Beogradu. Zbog toga smo svesni da nas očekuje jos teža utakmica“, rekao je Maksić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar