U trendu

Maša: Dokle ćete da me kinjite? Odslužila sam svoju kaznu

Ruska teniserka Marija Šarapova trijumfalno se vratila na veliku scenu, pobedama u Štutgartu nad Robertom Vinči u prvom i Jekaterinom Makarovom u drugom kolu turnira.

Organizatori turnira u Štutgartu, ali i onog u Madridu (6.maj), na vreme su joj poslali specijalnu pozivnicu kako bi učestvovala nadajući se da će njeno prisustvo, što je redovno bio slučaj u prošlosti, privući sponzore i publiku.

Međutim, Mašinim koleginicama nije prijao njen povratak na teren „prečicom“ posle 15-mesečne suspenzije.

Nakon jučerašnje pobede nad Makarovom, Šarapova je pomalo revoltirano odbrusila novinarima kako su joj preko glave kritike o tome kako se vratila na teren, budući da nije igrala kvalifikacije, kao ostale igračice.

„Ja sam svoju kaznu odslužila i njoj je došao kraj. Ne razumem čemu više priče o tome. Pojedini novinari i saigračice ne puštaju me da se na miru koncentrišem za turnir. Volela bih da tome ovog trenutka dođe kraj“, rekla je ljuta Šarapova.

Ipak, pitanje je da li će igrati na Rolan Garosu jer su joj Francuzi navodno ponudili samo kvalifikacije, a ona time nije zadovoljna, već ponovo želi „prečicu“ do glavnog žreba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.