U trendu

Mejveder se vraća u ring egzibicijom u Japanu

SAITAMA – Slavni američki bokser Flojd Mejveder vratiće se u ring 25. septembra u egzibiciononoj borbi protiv japanskog MMA borca i popularnog jutjubera Mikurua Asakure u Saitama super areni u Saitami, preneo je britanski San.

Mejveder je profesionalnu karijeru završio sa skorom 50-0, ali je nakon povlačenja 2017. godine učestvovao u tri egzibicije protiv boksera Tenšina Nasukave, jutjubera Logana Pola i bivšeg sparing partnera Dona Mura.

Japanac Asakura ubeđen je da će savladati Amerikanca.

„Ja sam Mikuru Asakura i boriću se protiv Flojda Mejvedera. Ja sam MMA borac i iskoristiću priliku da preko njega podignem svoj ugled i vrednost na internacionalnom nivou. Pobediću u ovoj borbi“, izjavio je Asakura, a preneo San.

Flojd Mejveder smatra da nema šta da dokazuje Japancu.

„Moja zaostavština je ugravirana u kamenu, da ne ponavljam. Ali i dalje je sjajno ići po svetu i zabavljati ljude raznih zanimanja. Prilično sam siguran da će moj rival, kao i svaki momak, izaći i dati sve od sebe, ali ja sam video sve stilove i zabaviću se radeći ono što znam najbolje. Zabavićemo se i zabaviti ljude u septembru. Ja sam za njega Flojd Mejveder, a on za mene samo još jedan protivnik“, rekao je Mejveder.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar