U trendu

Meridianbet generalni sponzor Prve crnogorske fudbalske lige

PODGORICA – Kompanija Meridian potpisala je trogodišnji ugovor sa Fudbalskim savezom Crne Gore (FSCG) o sponzorstvu Prve lige, koje će se za vreme trajanja saradnje zvati Meridianbet Prva crnogorska fudbalska liga.

U saopštenju kompanije Meridian se navodi da su ugovor potpisali predsednik FSCG Dejan Savićević i izvršna direktorka kompanije Meridianbet Crna Gora Jovana Klisić.

Savićević je istakao da veruje da će FSCG i Meridianbet, ali i klubovi ali i klubovi učesnici Meridianbet 1. CFL imati izuzetnu korist od ove saradnje.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo što smo potpisali ugovor sa kompanijom Meridianbet o sponzorstvu Prve crnogorske fudbalske lige tokom naredne tri godine. Kompanija je pokazala izuzetnu odlučnost u nameri da postane sponzor našeg elitnog fudbalskog takmičenja, te smo vrlo brzo i lako došli do ugovora koji je potpisan. Siguran sam da će saradnja Saveza i Meridianbet kompanije biti na izuzetnom nivou tokom naredne tri godine i verujem da ćemo svi zajedno, a pre svih klubovi učesnici takmičenja, imati izuzetnu korist od iste. Počinjemo saradnju sa kompanijom koja ima iskustva u oblasti sponzorisanja sportskih takmičenja i verujem da ćemo zajedničkim snagama značajno unaprediti imdiž Meridianbet 1. CFL“, istakao je Savićević.

Kompanija Meridian je regionalni lider na tržištu pružanja kladioničarskih usluga, koja u Crnoj Gori uspešno posluje od 2002. godine. Osim u Crnoj Gori i zemljama regiona Meridian posluje u više od 10 zemalja širom Evrope, Afrike i Latinske Amerike.

„Kao lider u industriji igara na sreću, Meridianbet je usmeren ka inovacijama u sportskom klađenju, dok osim primarne delatnosti kojom se bavi kompanija ima bogato iskustvo u sponzorisanju velikog broja klubova, organizacija i pojedinaca.

Ujedno je i društveno odgovorna kompanija, koja je kroz proteklih par godina, a posebno u vremenu pandemije, pomogla kompletnoj zajednici u regionu, sa naglaskom na zdravstveni sektor. Pomoć nije izostala ni kada su u pitanju ekologija, deca i mladi, udruženja koja se bave humanitarnim radom, kao što su Budi Human, „Roditelji“ i druga“, navodi se u saopštenju kompanije Meridianbet.

Izvršna direktorka Meridianbet Crna Gora Jovana Klisić istakla je da su u kompaniji ponosni što su postali partneri crnogorske fudbalske lige.

„Sigurni smo da ćemo potpisanim partnerstvom i realizacijom svega što smo planirali svi biti zadovoljni. Cilj je da klubovi 1. CFL dobiju jedan potpuno novi doživljaj i da sama liga bude na nivou koji zaslužuje. Ponosni smo što smo postali partner najjače lige u Crnoj Gori. Duboko verujemo da će ova dugogodišnja saradnja uspeti da da novo ruho crnogorskom fudbalu“, rekla je Jovana Klisić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.