U trendu

Milan Savić posetio posetio srpske sportiste u Oranu

ORAN – Državni sekretar Ministarstva omladine i sporta Milan Savić posetio je danas srpske sportiste u Mediteranskom selu u alžirskom Oranu.

On je našim sportistima poželeo sreću na njihovim nastupima na MI i naglasio im je da veruje u ostvarivanje dobrih sportskih rezultata.

Savić je obišao naše sportiste u pratnji otpravnika poslova Ambasade Republike Srbije u Alžiru Miloša Jastrebića, prvog potpredsednika OKS Žarka Zečevića i generalnog sekretara OKS Đorđa Višackog.

„Sinoć smo prisustvovali sjajnom otvaranju Mediteranskih igara. Juče sam imao priliku da gledam naše vaterpoliste protiv Slovenije, a danas smo pružili podršku našim odbojkašima koji, na žalost, nisu uspeli da ostvare pobedu, ali verujem da će u nekom narednom susretu biti uspešniji. Očekujemo dosta medalja i u ekipnim i u pojedinačnim sportovima“, rekao je Savić i dodao:

„Danas smo iskoristili priliku da obiđemo naše sportiste u Mediteranskom selu, da vidimo u kakvim uslovima borave dok su u Oranu, u kakvim uslovima rade i prolaze kroz svakodnevnicu. Zadovoljni smo onim što smo videli i još jednom bih naglasio da se nadamo velikom uspehu naših sportista koji ćemo zajedno proslaviti po njihovom povratku“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar