U trendu

Milojević: Zasluženo smo prošli dalje

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević ocenio je večeras da je njegova ekipa zasluženo pobedila Irtiš i izborila plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa.

„Obe utakmice su bile teške, ali mislim da smo zasluženo prošli. Možemo da izvučemo pouke iz prave discipline igrača kazahstanskog tima“, rekao je Milojević novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se večeras u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa, pošto su u Beogradu, u revanš utakmici drugog kola, pobedili kazahstanski Irtiš sa 2:0.

„O igri sada ne možemo mnogo da pričamo, nama je rezultat bio bitan. Dobro je što nismo primili gol. Mislim da nam Irtiš, sem jedne šanse, nije pipretio. Ima perioda utakmice i vremenskih trenutaka kada protivnik drži loptu u svojim nogama, ali to je tako, to je fudbal. Nikada ne mogu da budem zadovoljan u potpunosti, moramo da popravljamo igru uvek, zato su tu treninzi i vreme koje je ispred nas“, rekao je Milojević.

Zvezda će u trećem kolu kvalifikacija igrati protiv Sparte iz Praga, a Milojević je rekao da će se ekipa maksimalno pripremiti za tu utakmicu, ali da trenutno ne razmišlja o tom meču, već o prvom kolu Super lige Srbije i meču protiv Radničkog iz Niša.

„Imamo velike ambicije u domaćem prvenstvu i trenutno niko ne razmišlja o Sparti. Imamo vremena da se pripremimo“, rekao je Milojević.

On je kazao da u njegovoj ekipi ima još dosta stvari koje bi trebalo da poprave.

„Ima mnogo toga što treba da popravimo. Pre svega je potrebna dobra fizička priprema. Ja volim fudbal s dosta trke, s loptama u prostor, ali za to treba vremena i prostora… Ima tu dosta elemenata. Ima vremena za sve to. Radimo naporno, treniramo, igrači daju sve od sebe. Mislim da ćemo napredovati“, rekao je trener crveno-belih.

Sutra ističe rok za registrovanje igrača za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa, a upitan da li će biti promena u timu, Milojević je rekao „Sve je moguće, prelazni je rok, da nije, znao bih sigurno da vam kažem“.

On je pohvalio navijače i pozvao ih da ih u narednim utakmicama bude još više.

„Oni su naš vetar u ledja. Pored njih nema čega da se plašimo. Želeo bih da ih bude što više, jer to mnogo znači igračima“, zaključio je on.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar