U trendu

Minimalan poraz fudbalera Partizana od M. Junajteda u LE

BEOGRAD – Fudbaleri Partizana poraženi su večeras u Beogradu 1:0 od Mančester Junajteda u trećem kolu grupe L Lige šampiona.

Izabranici Olea Gunara Solskjera jedini gol postigli su u 43. minutu, kada je Entoni Marsijal realizovao penal, koji je skrivio Nemanja Miletić, fauliravši Brendona Vilijamsa u kaznenom prostoru.

Nekoliko minuta pre jedanaesterca gostiju, crno-beli su imali dve šanse, kada je Umar Sadik pogodio stativu, a Takuma Asano šutirao pored gola.

Izabranici Sava Miloševića u napadačkom ritmu počeli su drugo poluvreme, a nošeni podrškom navijača, stvorili su nekoliko prilika, ali je mreža Juanjteda ostala netaknuta.

Najbolju šansu crno-beli imali su u 52. minutu, kada je Sejduba Suma sa 15 metara šutirao pravo u golmana Serhija Romera.

Sporan momenat desio se u 66. minutu, kada je Vilijams igrao rukom u kaznenom prostoru, ali penal za Partizan nije dosuđen.

U 73. minutu odličnu priliku imao je Sadik, ali do promene rezultata nije došlo.

U grupi L Junajted je sada vodeći sa sedam bodova, AZ Alkmar je posle pobede protiv Astane 6:0 preuzo drugu poziciju sa dva boda manje, dok je Partizan treći sa četiri boda.

Fudbaleri Astane su poslednji bez bodova.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar