U trendu

Moerman: Pobeda uz zvuk sirene, može li bolje?

BEOGRAD – Pobeda uz zvuk sirene, da li može bolje, osećaj je sjajan, Vasa je pogodio izuzetno težak šut i doneo nam pobedu, rekao je za Tanjug košarkaš Efesa Adrijan Moerman nakon pobede nad ekipom Olimpijakosa u polufinalu Fajnal-fora Evrolige u Beogradu.

Turski Efes je pogotkom Vasilija Micića za tri poena u poslednjoj sekundi pobedio Olimpijakos u polufinalu Evrolige.

„Pobeda uz zvuk sirene, da li može bolje? Osećaj je sjajan, Vasa je pogodio izuzetno težak šut i doneo nam pobedu. Treći Fajnal-for i treće finale za nas. Srećni smo jer zaslužujemo da budemo u finalu, za šta smo se i borili tokom čitave sezone. Nije nam uvek išlo kako smo planirali, imali smo uspone i padove, ali je ovaj tim poseban“, rekao je Moerman.
Važnu ulogu u pobedi Efesa imao je i Nemac Tibor Plajs koji je meč završio sa 8 poena i 7 skokova.

„Neverovatno, poseban osećaj… Oni su uradili isto protiv nas, pogodili su trojku za pobedu, a sada im je Vasa uzvratio istom merom. On je veoma težak igrač za čuvanje, izuzetno je teško igrati protiv njega, viskok je… Čak je i viši od mene. Ali, pomagali smo jedni drugima tokom čitavog toka meča, preuzimali smo kada su pokušali da ga spreče da uđe u reket i to nam je donelo rezultat u drugom poluvremenu“, rekao je Plajs.

Efes će u finalu Evrolige igrati sa boljim iz meča Real Madrid – Barselona.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar