U trendu

Obradović: Ubrzali smo igru, odlicno smo igrali u tranziciji

BEOGRAD – Mislim da smo igrali u dobrom ritmu. Nekoliko dana više za pripremu utakmice iskoristili smo da probamo maksimalno da ubrzamo igru, da pre svega igramo u tranziciji i očigledno je da smo u nekim trenucima uspevali da igramo na takav način, rekao je trener Partizana Željko Obradović posle ubedljive pobede protiv Zadra.

„Mi već u sredu imamo utakmicu protiv Splita, koja igra nešto drugačije od Zadra. Probaćemo da odigramo na sličan način kao i protiv Zadra, pre svega odbrambeno“, rekao je Obradović koji se potom osvrnuo na debi Matijasa Lesora. „Lesor je imao nekoliko dana više da se pripremi za ovu utakmicu, da se upozna sa našim načinom igre u odbrani i sa pozicionim napadom. Francuz ima energiju, ima agresivnost i nastavićemo da ga koristimo na maksimalan način, kao i ostale igrače. Odigrao je dobru utakmicu.“

Obradović je izrazio zadovoljstvo i zbog načina na koji je utakmicu odigrao Rade Zagorac.

„Odigrao je utakmicu bez promašaja, ali ono što je važnije je način na koji se borio za svaku loptu i kako je kreirao situacije za svoje saigrače. Nadam se da će mu ova utakmica pomoći da nastavi u istom ritmu. Takođe moram da kažem da su ovu utakmicu odlično odigrali Balša Koprivica i Rodions Kurucs“, zaključio je trener Partizana.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.