U trendu

Od petka prodaja karata za duel Partizana i Zvezde, karte i za gostujuće navijače

Ulaznice za utakmicu košarkaša Partizana i Crvene zvezde u sedmom kolu ABA lige prodavaće se od petka, a 1.000 karata moći će da kupe i navijači crveno-belih.

Partizan je u današnjem saopštenju apelovao na sve učesnike da ne dozvole bilo kakve incidente na utakmici, koja se u nedelju od 20 časova igra u Beogradskoj areni.

„Prvi put smo organizatori derbija u Areni, a kao avangarda i najveći brend srpske košarke, godinama najgledajni klub ABA lige, u prilici smo da prelaskom u najveću dvoranu u regionu, omogućimo većem broju naših navijača iz Srbije i okruženja, delom i Crvene zvezde, da prisustvuju utakmici, što pre nije bio izvodljivo iz bezbednosnih razloga“, navodi se na klupskom sajtu.

Prethodnih godina iz bezbednosnih razloga za utakmice Partizana i Zvede karte su se prodavale samo navijačima domaće ekipe, ali su i navijači gostiju uspevali da udju u halu.

„Najvatrenije pristalice dva kluba razmenjivali su ulaznice sa rivalima, a uvažavajući i njihove stavove, za derbi sa obe navijačke strane, opredelili smo se da za navijače Crvene zvezde pustimo u prodaju kontigent od 1.000 ulaznica, za sektor na istočnoj strani nivoa 400, po ceni od 700 dinara. Prodaja ovih ulaznica odvijaće se preko  Crvene zvezde. Kao domaćin derbija, Partizan neće nikoga uslovljavati neunošenjem obeležja kluba, kao što su naši navijači bili uslovljavani u prethodnom periodu“, naveli su crno-beli.

Vlasnici sezonskih ulaznica za utakmice Partizana ostaće na svojim mestima na nivou 200, dok će se u slobodnoj prodaji naći odredjeni kontigent karata za preostala mesta u Areni, čiji će kapacitet u skladu sa bezbednosnim procedurama biti umanjen.

Partizan je naveo da je, u maniru „pravih srpskih domaćina i poslovno i marketinški orjentisanih“, u obavezi da nastavim put velikana koji su vodili najtrofejniji klub, od Kićanovića, preko Divca i Danilovića, do Pekovića, Berića i mnogih drugih i pozvao je čelnike Zvezde na utakmicu. 

„Partizan je ugostio mnoge klubove i njihove čelnike, pa tako upućuje i poziv rukovodstvu Crvene zvezde i stavlja joj na raspolaganje jedan VIP boks kod sektora za njene pristalice, dajući na taj način primer kako jedini evropski šampion iz Srbije, klub sa najviše medjunarodnih, regionalnih i nacionalnih trofeja, četiri fajnal fora Evrolige, dočekuje svoje rivale“, navodi se u saopštenju.

Ulaznice se prodaju od petka u Tiketlajnu, Bulevar Bulevar Milutina Milankovića 1, od 10 do 18 časova, kao i u subotu na istom mestu od 10 do 16 časova.

Na dan utakmice karte će se prodavati na blagajnama Beogradske arene od 14 sati do početka meča.

Cena ulaznice za tribinu nivo 400 je 700 dinara, za nivo 200 je 900, a za parter 1.400 dinara. Karta standard 2 je 1.100 dinara, standard 1 je 1.400, a superior 2.000 dinara. Mesto u loži košta 5.000 dinara.

„Nadamo se da će kompletna javnost, navijači, mediji i ABA liga umeti da vrednuju naš gest, podrže ga i doprinesu da sve protekne korektno i bez nesportskog navijanja, da bolji pobedi na paketu, a glasniji na tribinama“, navodi se u saopštenju Partizana.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar