U trendu

Otkazani kontrolni treninzi reprezentacije zbog bolesti selektora Pešića

Kontrolni treninzi košarkaške reprezentacije Srbije, koji je trebalo da se održe danas i sutra u Beogradu, otkazani su zbog zdravstvenih problema selektora Svetislava Pešića, saopštio je Košarkaški savez Srbije (KSS).

Uprkos velikoj želji selektora Svetislava Pešića, pozvanih igrača, njihovih klubova i trenera, okupljanje reprezentacije je jutros otkazano usled zdravstvenog problema sa kojim se suočio selektor Pešić, naveo je KSS.

„Zdravstveno stanje selektora Pešića je stabilno, ali ima akutno zapaljenje grla koje zahteva da se što pre podvrgne bolničkom tretmanu. Zbog toga će već danas biti primljen u Klinički centar Srbije“, rekao je doktor Dragan Radovanović.

Direktor reprezentacije Srbije Dragan Tarlać je izrazio zahvalnost svim klubovima i igračima koji su se odazvali pozivu na kontrolne treninge.

„Želim da, u ime reprezentacije i kompletnog KSS, zahvalim svim igračima koji su se uprkos zgusnutom takmičarskom rasporedu odazvali pozivu na kontrolne treninge“, rekao je Tarlać.

„Takodje, želeo bih da iskažem i veliku zahvalnost upravama i trenerima klubova iz kojih reprezentativci dolaze na izvanrednoj saradnji i iskazanoj spremnosti na prilagodjavanje profesionalnih obaveza potrebama nacionalnog tima“, dodao je on.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar