U trendu

Otvorene prijave za jesenji Beogradski polumaraton

BEOGRAD – Prijave za jesenji, treći po redu Beogradski polumaraton, koji će biti održan u nedelju, 27. novembra, zvanično su otvorene na sajtu Beogradskog maratona, saopšteno je danas.

„Svi trkači koji žele da iskoriste priliku da finiširaju sezonu u velikom stilu, pozvani su da budu deo sada već tradicionalne trke po centralnim ulicama Beograda, bolje upoznaju srpsku prestonicu i pokušaju da obore sopstvene rekorde. U okviru Beogradskog polumaratona organizovane su dve trke i to: Beogradski polumaraton sa startom u centru grada i trasom koja preko Starog grada vodi do Novog Beograda i nazad i trka na 10 km sa trasom koja pokriva centar Beograda“, navodi se u saopštenju Beogradskog maratona.

Tokom Beogradskog polumaratona biće održana i „Porodična trka“ dužine 2,5 kilometra.

„Ona je namenjena svim ljudima dobre volje koji žele da svojoj deci stvaraju zdrave navike od malih nogu. Start Beogradskog polumaratona i trke na 10 km biće ispred Crkve Svetog Marka u 10 časova, a start ‘Porodične trke’ u 10.15 časova, sa istog mesta. Prijave su moguće putem sajta Beogradskog maratona, a visina kotizacije iznosi 2.390 dinara“, navodi se u saopštenju Beogradskog maratona i dodaje da su prijave otvorene do 23. novembra.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.