U trendu

Palmini tigrovi pobedili reprezentaciju Austrije

Kik boks klub Palmini tigrovi pobedili su reprezentaciju Austrije sa 4:2, na 20. medjunarodnom meču, pred 20.000 ljudi u Končarevu kod Jagodine.

U meču, koji je održan sinoć, u prvoj borbi, do 57 kilograma, Danijel Bogdanović je izgubio od Akar Sadi Kana nokautom u prvoj rundi. U drugoj borbi, do 60 kilograma, Danijel Memedovski je izgubio od Rezana Zekrija sa 0:2.

U kategoriji do 63,5 kilograma Predrag Mijailović je pobedio Kristijana Dimitrijevića sa 2:1, a u kategoriji do 67 kilograma Aleksandar Djordjević pobedio je Igrhata Gupurjana prekidom u drugoj rundi.

Nemanja Pantelić je u kategoriji do 75 kilograma pobedio Jetmara Emrula nokautom u prvoj rundi. U poslednjoj borbi Aleksandar Konovalov je nokautirao Migula Čermileska u prvoj rundi.

Takmičenje je otvorio Srdjan Djoković, otac tenisera Novaka Djokovića, koji je rekao da su sportisti najbolji srpski proizvod, jer najbolje predstavljaju Srbiju na takmičenjima. On je dodao da je u vrhunskom sportu sve moguće ako postoji jaka želja i volja.

Mečevima je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je čestitao pobednicima.

Osim njega, prisustvovali su i ministri Ivica Dačić, Aleksandar Antić i Branko Ružić, kao i predsednik Svetske kik boks federacije Borislav Pelević, predsednik Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić, ambasador Rusije Aleksandar Čepurin i predstavnici nekoliko ambasada.

Posle meča Zdravko Čolić je održao koncert.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.