U trendu

Pred odlučujući meč Novak otkriva šta je NAJBITNIJE na putu do trijumfa (video, foto)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je pred finale US opena protiv Huana Martina del Potra kazao da je VERA u sebe možda i najbitnija na putu do trijumfa, posebno kada dolazite iz male zemlje

Novak je nekoliko sati pre početka finala na društvenim mrežama podelio inserte iz filma o njegovom velikom povratku na teren. Posle povrede i operacije lakta Novak se mesecima mučio na terenu, ali nije odustajao, verovao je. Prvo je osvojio Vimbldon, pa Sinsinati, jedini masters koji mu je nedostajao, i igra finale Ju Es opena.

– Moram da se vratim kada sam imao šest ili sedam godina kada sam verovatno prvi put počeo da razumem šta znači vere u nešto.

Posebno kod nekoga ko dolazi iz male zemlje u vreme rata. Vera je nešto što nije koštalo ništa, niste morali za nju ništa da platite, samo da je imate, negujete i oslanjate se na nju u najtežim trenucima. Svakog dana imate trenutke ranjivosti ili sumnje, pitate se da li možete da uradite nešto ili ne – kazao je Đoković.

View this post on Instagram

🔥🔥🔥🔥🔥 #USOpen Credit: @usopen

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

– Srećan što oko sebe imam neverovatna ljudska bića, koja me vole i brinu o meni i koja svoje srce, energiju i trud posvećuju tome da ja živim svoje snove. U teškim trenucima tako rastete. Nikad ništa ne bih vratio jer se stvari sa razlogom dešavaju u životu. Svako veruje u nešto, a najviše od svega bi trebalo da verujemo u sebe – poručio je Đoković.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.