U trendu

Radnički prestigao Vojvodinu i Partizan

Fudbaleri Radničkog izbili su na četvrto mesto na tabeli Super lige, pošto su danas u gostima sa 1:0 savladali Mladost u 24. kolu.

Strelac je bio Marko Mrkić u 88. minutu.

Radnički ima 38 bodova, koliko i trećeplasirani Čukarički, jedan više od Vojvodine, a dva od Partizana, koji ima utakmicu manje.

Čukarički je iznenadjujuće u Surdulici poražen od Radnika sa 2:1. Domaćin je vodio golom Slaviše Stojanovića u 32, izjednačio je Dušan Lagator u 36. minutu, a pobedu Radniku doneo je Lazar Arsić u 83.

Domaćinu je posao olakšao odbrambeni igrač Čukaričkog Dušan Djurić, koji je zbog drugog žutog kartona isključen u 70. minutu.

Osim ekipe sa Banovog brda, ni Borac nije uspeo da pobedi. Klub iz Čačka je sa Novim Pazarom u gostima igrao nerešeno bez golova. Borac je ostao drugi sa 41 bodom, dok Pazar ima 25 i 12. je na tabeli.

Jagodina i Spartak su pobedili i tako ostavili Rad na poslednjem mestu na tabeli.

Spartak je u Subotici savladao Rad sa 2:1. Domaćin je vodio golovima Vladimira Torbice u petom i Zorana Ljubinkovića u 32. minutu, a jedini pogodak za goste u 69. je postigao Nikola Maraš.

Jagodina je sa 3:1 pobedila OFK Beograd na domaćem terenu. Dvostruki strelac bio je Mile Savković, u 34. i 77. minutu, jedan gol je dao Aleksandar Jevtić u devetom, dok je pogodak za OFK postigao Komnen Andrić u 25.

Metalac i Vojvodina su u petak igrali bez golova u Gornjem Milanovcu. Javor će danas u 16.00 dočekati Voždovac, dok će Partizan od 17.00 na svom stadionu igrati „večiti“ derbi sa Crvenom zvezdom.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.