U trendu

Radonjić: Cedevita je jedan od najozbiljnijih protivnika

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegova ekipa mora tokom cele utakmice protiv Cedevite u Jadranskoj ligi da odigra na visokom nivou kako bi pobedila.

„Odigrali smo mnogo značajnih utakmica u prethodnim godinama, finala ABA, pa polufinale koje je donosilo Evroligu prošle sezone, pa mečeve u Evroligi… Sada nas očekuje meč na samom startu nove sezone. Naš protivnik je pokazao ozbiljnost u potezima izmedju dve sezone, ove godine imaju prostora da svoje ambicije sprovedu u realnost. Moramo da odigramo dobro, da budemo ceo meč na visokom nivou kako bismo pobedili“, rekao je Radonjić.

Košarkaši Zvezde igraju u ponedeljak od 21 čas u Beogradu protiv Cedevite, utakmicu drugog kola Jadranske lige. Zvezda je u prvom kolu pobedila MZT sa 91:69, a Cedevita je izgubila od Budućnosti sa 80:70.

„U Cedeviti je ostao (Miro) Bilan, tu je (Luka) Babić, došli su neki iskusni igrači poput (Skotija) Hopsona, (Mirze) Begića, mladi i kvalitetni poput (Dejvida) Stoktona. Svesni smo kakav nam protivnik dolazi u goste i to posle poraza od Budućnosti“, naveo je Radonjić.

Trener Zvezde dodao je da je ekipi potrebna podrška navijača.

„Podrška navijača bila je odlična protiv MZT-a. Sada nam je potrebna veća. Radi se o jednom od najozbiljnijih protivnika u ABA ligi i očekujem da navijača bude više, da podrška sa tribina bude još bučnija“, rekao je Radonjić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.