U trendu

Radonjić: Povrede kroje tim, Budućnost puna kvaliteta

BEOGRAD – Posle utakmice protiv Fenerbahčea u Istanbulu očekuje nas meč protiv ekipe Budućost sa kojom smo ne tako davno igrali za titulu u ABA ligi, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić.

Crveno-beli sutra od 21 sat u derbiju drugog kola ABA lige dočekuju Podgoričane.

„Nažalost, moram da počcnem od zdravstvene situacije, Lazića i Vajta neće biti u timu, a Cirbes je u izolaciji zbog Kovida. Što se tiče Dobrića i Davidovca njihovo zdravstveno stanje je takvo da ćemo na dan utakmice doneti odluku. Na to nam se nadovezala i nova situacija sa Ostinom Holinsom, koji je nakon proklizavanja na utakmici sa Fenerbahčeom zaradio povredu i pitanje je da li će moći da igra“, rekao je Radonjić za klupski sajt.

Budućnost je ove godine napravila vrlo respektabilan tim pun kvaliteta i iskustva igranja na najvišem nivou, dodao je Radonjicih.

„Takođe, povratkom trenera koji je doneo trofej ABA lige jasno su stavili do znanja da su im ambicije najviše. Zato je jako važno da svi budemo svesni težine zadatka, a da bismo odigrali meč iznad granica mogućnosti potrebna nam je velika podrška i svojevrsni “impuls” da damo i više od onoga što imamo u ovom trenutku. I da smo kompletni sigurno bi nas čekao težak meč“, poručio je Radonjić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.