U trendu

SIM: Pune tribine na otvaranju, igrao se fudbal, odbojka…

BEOGRAD – Završni mečevi državnog finala Sportskih igara mladih Srbije (SIM) odigrani su danas u malom fudbalu, između dve vatre, odbojci i odbojci na pesku.

Tribine terena Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji bile su ispunjene do poslednjeg mesta na svečanoj Ceremoniji otvaranja i priređen je još jedan dan za pamćene u organizaciji SIM Srbije.

„Presrećna sam kada vidim ovako nešto. Sportske igre mladih su tu za decu Srbije. Zajedno uz pomoć Vlade, sponzora, partnera i medija napravili smo spektakl. Svi smo ponosni, a najbolji će predstavljati zemlju i gradove na Međunarodnom finalu u Splitu u avgust“, istakla je Ivana Jovanović, predsednica SIM Srbije.

Sportska direktorka Igara Zorica Mijatović, zadužena za takmičarski deo, dodala je da sve protiče u najboljem redu i da svi uživaju.

„Prva grupa mladih sportista prezadovoljna je otišla u svoje gradove. Puno je novih poznanstava, a najbolji obezbeđuju plasman na Međunarodno finale u Splitu. Igre su pokazale da su zakon“, poručila je Mijatović.

Veliko regionalno finale SIM u Splitu održava se od 20. do 26. avgusta.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.